Najnovšie recenzie zo sekcie Alu disky
- bal som sa vacsej sirky nez som mal povodne ale som prekvapeny ako to zlepsilo jazdne vlastnosti
- mozem sa teraz viac bat o svoje auto :)
som maximalne spokojny
- dizajn
- zatial nic
jeden s mala elektronov ktore dizajnovo pasovali na mazdu 626, vyzera to super, dufam ze budu aj kvalitovo dobre.zatial bez problemov,
- Pekny dizajn.
- Aj ked na internete pise, ze firma anzio je Nemecka, tak na diskoch je uvedeny vyrobca Polsko.
Dobrý pomer cena-kvalita.Sú jednoduché=ľahké čistenie.
Objednávka bola zmenená na Dezent V Dark ! :-) A je SUPER! O kvalite na našich cestách sa ma spýtajte tak o dva roky...
- kvalita,dizajn
- neviem
kvalita cena dizajn
- Disky boli dodane , ako bolo povedane v telefone. Cize presne bez ziadneho omeskania.
- Ochota zistit telefonne cislo na kuriera.
- Bonus na merac na pneumatiky a srouby k diskom.
- Ochota objednat neakciove disky, neskoro popoludni a dodat ich vcas.
- Pravdive informovanie ohladom dodacich terminov.
- Vyber diskov podla vyrobcu auta a modelu. Moznost napisat typ auta a vyrobcu auta pri objednavke.
- Predavajuci sa pytal na vyrobcu auta a typ auta, rok vyroby, model.
- Predavajuci poucil kupujuceho ako ma vyskusat disky. Aby bol nasledne uspesny v reklamacii diskov, keby nahodou neboli vhodne pre dane auto.
- Obchodnik neskontroloval disky pred odoslanim ku kupujucemu. Mohol si vsimnut nepatrne poskodenie z vyroby. Kedze ale bolo to kozmeticke poskodenie a z vnutornej strany diskov. Dalo sa lachko prehliadnut pri vystupnej kontrole u vyrobcu AEZ. Nerobim z toho tragediu.
Vsetko prebehlo v poriadku. Nebol problem.
- dizajn
- vyrobca
Tento produkt som si vybral preto, lebo splna moje požiadavky na dizajn, ale aj technické parametre. Taktiež ma oslovila vyborna cena.
- cena, záruka kvality kvôli deklarovaným certifikátom, dizajn
Hlavným kritériom pre nákup bola dostupnosť cez internet, cena dizajn. Za dva mesiace používania nepozorujem známky nízkej kvality alebo oporebovania. To je však veľmi krátka doba.
- pekný dizajn
- štvordierové vyhotovenie trochu narúša vzhľad disku (nebola možnosť pozrieť si toto vyhotovenie na foto) ale inak pohodička
odporúčam
- Sú v super kvalite, maju perfektný dizajn
- k tovaru by mali dodávať bezpečnostné šroby !!!
tento produkt sa mi zápáčil na prvý pohľad
- kvalita
- dostupnosť
- nemám čo vytknúť
kvalita za dobrú cenu, disky sú krásne,ale mám ich len krátko
- dizajn, cena, a vyzeraju byť kvalitne (vyrobené v Európe!)
- zatiaľ žiadne
Disky sú v skutočnoti ešte krajšie ako na obrázku. Mám ich len 2 týždne, tak nie je možné obšírne hodnotiť.
- ***
Bol to môj prvý nákup, v pohode.
- Kvalita, cena, výzor, poradenstvo
- asi nič také
Som spokojný aj výberom aj s poradenstvom.
paci sa mi
dobre vypadaju na aute ked je v pohybe?
- cena,dizajn
dobra cena, rychla dodavka, dobra komunikacia s obchodom
- krása
aj tak som kúpil iné
- pekny dizajn
- Nic
chcel som elektrony, no nechcel som menit gumy, tak som kupil tieto. 16tky by vyzerali lepsie, ale aj tieto su oproti plechacom super.