Poradňa Alu disky


Autor: | Vložené: 07.04.2018 000 20:27 | Témy: Poradňa Alu disky

Píšete 4 x 108 ale na obrázku je 5 dier

Tak ako to je?

  • 9. apríla 2018 - Oficiálny zástupca obchodu AutoObuv.Sk

    Obrázky sú ilustračné.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (1)
    • Nie (1)
    • Michal

      9. apríla 2018 - Michal

      Tak to je vynikajúce, predávate teda niečo úplne iné než čo je na obrázku. Ale človek keď niečo kupuje tak chce vidieť čo kupuje.


    • AutoObuv.Sk

      9. apríla 2018 - Oficiálny zástupca obchodu AutoObuv.Sk

      My ani heuréka tieto disky nepredávame. Kontaktujte konkrétny eshop ktorý disky ponúka.


    • Michal

      9. apríla 2018 - Michal

      To si vyprosím aby ste ma urážali" či ma pripojili včera na internet "a že" reagujete na moje nezmysli." Čo si dovolujete voči zákazníkom? Položil som otázku na ktorú som nedostal odpoveď. Ja tu nepíšem nezmysli ale objednávam tovar, akurát sú nezmyselné obrázky. Tovar som aj objednal, môžete si to preveriť. Ale to vaše arogantné a drzé správanie ma uráža. Urážate zákazníkov. Prečítajte si vašu odpoveď čo ste mi poslali do mailu a som zvedavý či sa prihlási dotyčný čo mi to písal a či sa ospravedlní. Alebo bude pokračovať v anonymite zbavelo a bude naďalej jednať drzo so zákazníkom. Ale potom mi verte že to budem riešiť cez SOI.


    • AutoObuv.Sk

      9. apríla 2018 - Oficiálny zástupca obchodu AutoObuv.Sk

      1. odpovedali sme Vám na otázku. Odpoveď bola jasná a stojíme si za ňou. Obrázky sú ilustračné.

      2. našu odpoveď ste označili ako neužitočnú s Vašou ironickou reakciou že je to vynikajúce, že predávame niečo úplne iné atd... My!!! tieto disky nepredávame, nemáme ich ani v ponuke, rovnako ich nepredáva ani Heuréka, preto vôbec nerozumieme, prečo ste to adresovali nám. Hore nad otázkou jasne vidieť, kto má disky v ponuke, ktorý predajca. Prečo ste nekontaktovali predajcu?

      3. odporúčame Vám zavolať SOI a sťažovať sa, že Vám v poradni Heuréky nikto neporadil tak, ako ste si to želali, prípadne pošlite sťažnosť na všetkých predajcov, ktorí majú ilustračné obrázky od výrobcov, a aby si tých 16 000 typov diskov nahadzovali sami podľa počtu dier.


    • Michal

      9. apríla 2018 - Michal

      Odklonili ste od témy. Vo vašom odpovedi ste neriešili disky ale môj čas pripojenia na internete a môj "nezmysel". A hľa, zrazu zase sme pri diskoch. Prečítajte si vašu prvú reakciu ešte raz a vyjadrite sa k tomu, nie k diskom. Disky chápem. Vašu aroganciu a drzosť nechápem.


    • AutoObuv.Sk

      9. apríla 2018 - Oficiálny zástupca obchodu AutoObuv.Sk

      Zrejme si nerozumieme. Ešte raz. My a ani Heuréka, nie sme predajňa, a táto konkrétna miestnosť je poradňa, v ktorej si nič nekúpite. Položili ste otázku, na ktorú sme Vám odpovedali a jasnejšiu odpoveď si nevieme predstaviť. Na to ste reagovali vy, konkrétne na nás, že predávame niečo úplne iné ako na obrázku a chcete vedieť čo kupujete. 1. my tie disky nepredávame, 2. heuréka disky nepredáva, 3. kontaktujte obchod, ktorý disky predáva, aby Vám dal rovnakú odpoveď ako sme Vám písali my. 4. všetky disky a pneumatiky vždy mali a budú mať ilustračné obrázky. Nestavajte nás vo Vašej prvej odpovedi do nezodpovedného predajcu, ktorý Vami dopytovaný tovar nepredáva a nikdy nepredával.
      Osobne si myslím, že Heuréka má portál spracovaný excelentne a user friendly na najvyššej úrovni, ale asi je to málo.


    • Michal

      9. apríla 2018 - Michal

      Musím vám tu skopírovať vašu odpoveď čo mi prišlo do mailu lebo sa mohli stať dve veci: buď ste to nepísali vy a nemáte info čo mi napísal váš kolega, alebo zámerne sa odklánate od témy. Takže kopírujem odpoveď čo som dostal od "user friendly" portálu: "Vás včera pripojili na internet?" Takže skúsim po tretí krát a naposledy: táto odpoveď je v poriadku? To že to nepredávate vy, to som pochopil aj z prvej odpovede, nemusíte mi to písať tri krát. Reagoval som na váš horeuvedený výrok čomu sa vyhýbate už v tretej odpovedi.


    • AutoObuv.Sk

      9. apríla 2018 - Oficiálny zástupca obchodu AutoObuv.Sk

      Pán Michal, toto je poradňa, ktorá slúži viacerým, takže tu s Vami nebudeme diskutovať či Vás niekto pripojil alebo nepripojil. Stále ste nenapísali prečo ste nekontaktovali predajcu diskov a prečo ste odpoveď adresovali nám, keď ste v prvej odpovedi ako píšete pochopili, že Vami dopytované disky nepredávame. Všimli sme si že obrázok je zmazaný, už ste to riešili? Dovidenia a prajeme Vám pekný deň.
      Navrhujem adminovi aby celé vlákno zmazal, pretože nikomu nepomôže.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.